Постери, арт фотографии и принтове

Постер на Джон Ленън

Принт Арт е нашата нова категория в онлайн галерията ни. Принтовете са световна тенденция в последните години и предлагаме изображения в разделите „Плакат“ , „Фотография“  и „Рисунки“  от нашите автори, които могат да се отпечатат на хартия, канаваца и картон по ваш избор.

Шестцветен лазарен принтер HP Latex 370 гарантира качество на печата и максимално въздействие на избраното от вас изображение. Категорията може да разгледате тук.

Фотография на Мерлин МонроМодата на постерите нахлува с революционера Анди Уорхол и се доразвива от школата на поп и оп-арт творците. Съкращенията идват от „популярно“ и „оптическо“ изкуство, които изнасят до нивото на висока култура ежедневни гледки и предмети, но с безпрекословна естетика и сериозна доза ирония.

Принтовете могат да бъдат акцент във вашия офис, точка на съзерцание в спалнята, обединяваща идея в дневната или лично вдъхновение на бюрото ви. Изборът е ваш и вие ставате творец на своето лично пространство, като намерите своето изображение и го позиционирате по избран от вас начин. Вие сте творците, от нас са идеите.

Ето някои идеи, които Ви предлагаме и можете да намерите в нашия онлайн магазин.

digital-photo-print-art

triptych-art-print

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*